Palvelut

Apua kipuun - Ilman kipua

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Mobilisoiva pehmytkudoskäsittely, jossa pyritään saattamaan kehon toimintaketjut tasapainoon, jolloin puolustukselle eli mm. kivun tuntemukselle ei jäisi tarvetta. Hoitomuodossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön esimerkiksi vammoista tai kuormituksesta epätasapainoon joutuneet kalvolihasrakenteet sekä hermojärjestelmä kantapäistä päälakeen saakka. Tasapainottaminen toteutetaan mobilisoimalla pehmytkudoksia käyttäen apuna nivelien luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja sekä kudosnesteitä. Hoitomuodossa ei niksautella eikä revitä tai riuhdota vaan rauhallisin, pehmein mobilisoivin ottein pyritään saamaan haluttu hoitovaikutus aikaan.

Käsittely sisältää haastattelun, tasapainotekijöiden tutkimisen ja itse hoidon alkaen kantapäistä ja päättyen päälakeen. Kesto n. 90 - 120 minuuttia riippuen valitsemastasi palvelusta.

Kalevalaista jäsenkorjausta meillä tekevät Pasi, Tuula, Ilkka, Juha ja Reija

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa pehmytkudoksia kuunnellen ilman kipua. 

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jossa nykyaikana käytetään hyvin monipuolisesti erilaisia tekniikoita sivelyhieronnasta erilaisiin kalvokäsittelytekniikoihin ja venytyksiin sekä nivelten mobilisointeihin.

Meillä hieronta toteutetaan välttäen kipua ja hoitotapahtuma sovitellaan asiakkaan toiveiden ja vaivan tarpeen mukaisesti. Hieronta sisältää haastattelun, vaivalähtöisen tutkimisen ja hieronnan suunnitelman mukaisesti sekä liikeohjeet. Lisäksi mahdollisuus satsata pidemmissä hieronnoissa liikeohjaukseen omalla kuntosalillamme. Hieronnan kesto 45 - 120 min riippuen valitsemastasi palvelusta.

Hierontaa meillä tekevät Anne, Pasi, Ilkka, Silja ja Juha. Lisäksi Maarit tekee opiskelijatyönä hierontaa hieman edullisempaan hintaan.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, joka perustuu kehossa sijaitsevien heijastepisteiden kautta hoitamiseen. Hoidossa voidaan käsitellä pelkästään jalkaterien heijastepisteitä tai koko kehon heijasteita, eli myös korvia, kasvoja, käsiä ja keskivartaloa.

Vyöhyketerapiasta voi saada apua mm. rentoutumiseen, stressiin, unen laatuun, verenkiertoon ja aineenvaihduntaan, vastustuskykyyn sekä tietenkin kipuun ja särkytiloihin. Hoito sopii kaiken ikäisille.

Vyöhyketerapia sisältää menetelmiä kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Niiden avulla voidaa poistaa ja avata kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä. Vyöhyketerapia saa aikaan mm. elimistön puhdistumista.

Vyöhyketerapiaa tekee Maarit

Health Consept Analyser

Health Consept Analyser ravintoainemittaukset perustuvat magneettiresonanssianalyysiin. Ravintoainemittauksilla on tarkoitus kartoittaa asiakkaan ravintoainepuutoksia ja kehon sen hetkistä tilaa.

Ravintoainemittauksia tekee Maarit

Markuksen fysioterapiapalvelut

Tarkempaa tietoa Markuksesta ja palveluista omilla sivuillaan fysiomake.fi


Fysioterapiassa parasta osaamista minulla on erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen osalta. Faskiamanipulaatiota hyödynnän työssäni paljon ja siitä onkin ollut apua aika ihmeellisiinkin vaivoihin. Valmennuksen puolella autan urheilijoita fyysisen suorituskyvyn kehittämisessä ja tätä osaamista hyödynnän myös kuntoilijoiden kanssa monipuolisten harjoitusohjelmien suunnittelussa asiakkaan omat tavoitteet huomioiden.

Jos sinulla siis on epämääräisiä tai jo tutuksi tulleita akuutteja tai toistuvia kiputiloja kehossasi, ole yhteydessä ja keksitään ratkaisu vaivojen selättämiseksi! Mikäli mietit, voinko osaamisellani auttaa juuri sinua, kysy rohkeasti ja tarvittaessa myös ohjaan sinut ammattilaiselle, joka osaa auttaa asiassa eteenpäin minua paremmin.

Vaikka sinulla ei tällä hetkellä mitään vaivoja olisikaan, mutta kaipaat potkua kohti aktiivisempaa elämää, voidaan yhdessä myös luoda sinulle harjoitusohjelma jolla ehkäistään tulevia vaivoja. Mikäli kuntoilet tai urheilet tavoitteellisemmin, jaksotettu valmennuspaketti on sinulle sopivampi vaihtoehto.