Hierontapalvelut

Apua kipuun - Ilman kipua

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Mobilisoiva pehmytkudoskäsittely, jossa pyritään saattamaan kehon toimintaketjut tasapainoon, jolloin puolustukselle eli kivun tuntemukselle ei jäisi tarvetta. Hoitomuodossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön esimerkiksi vammoista tai kuormituksesta epätasapainoon joutuneet kalvolihasrakenteet sekä hermojärjestelmä kantapäistä päälakeen saakka. Tasapainottaminen toteutetaan mobilisoimalla pehmytkudoksia käyttäen apuna nivelien luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja sekä kudosnesteitä. Hoitomuodossa ei niksautella eikä revitä tai riuhdota vaan rauhallisin, pehmein mobilisoivin ottein pyritään saamaan haluttu hoitovaikutus aikaan.

Käsittely sisältää haastattelun, tasapainotekijöiden tutkimisen ja itse hoidon alkaen kantapäistä ja päättyen päälakeen. Kesto n. 90 - 120 minuuttia riippuen valitsemastasi palvelusta.

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa pehmytkudoksia kuunnellen ilman kipua. 

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jossa nykyaikana käytetään hyvin monipuolisesti erilaisia tekniikoita sivelyhieronnasta erilaisiin kalvokäsittelytekniikoihin ja venytyksiin sekä nivelten mobilisointeihin.

Meillä hieronta toteutetaan välttäen kipua ja hoitotapahtuma sovitellaan asiakkaan toiveiden ja vaivan tarpeen mukaisesti. Hieronta sisältää haastattelun, vaivalähtöisen tutkimisen ja hieronnan suunnitelman mukaisesti sekä liikeohjeet. Lisäksi mahdollisuus satsata pidemmissä hieronnoissa liikeohjaukseen omalla kuntosalillamme. Hieronnan kesto 45 - 120 min riippuen valitsemastasi palvelusta.