Palvelut

Apua kipuun - Ilman kipua

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Mobilisoiva pehmytkudoskäsittely, jossa pyritään saattamaan kehon toimintaketjut tasapainoon, jolloin puolustukselle eli kivun tuntemukselle ei jäisi tarvetta. Hoitomuodossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön esimerkiksi vammoista tai kuormituksesta epätasapainoon joutuneet kalvolihasrakenteet sekä hermojärjestelmä kantapäistä päälakeen saakka. Tasapainottaminen toteutetaan mobilisoimalla pehmytkudoksia käyttäen apuna nivelien luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja sekä kudosnesteitä. Hoitomuodossa ei niksautella eikä revitä tai riuhdota vaan rauhallisin, pehmein mobilisoivin ottein pyritään saamaan haluttu hoitovaikutus aikaan.

Käsittely sisältää haastattelun, tasapainotekijöiden tutkimisen ja itse hoidon alkaen kantapäistä ja päättyen päälakeen. Kesto n. 90 - 120 minuuttia riippuen valitsemastasi palvelusta.

Kalevalaista jäsenkorjausta meillä tekevät Pasi ja Matti

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa pehmytkudoksia kuunnellen ilman kipua. 

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jossa nykyaikana käytetään hyvin monipuolisesti erilaisia tekniikoita sivelyhieronnasta erilaisiin kalvokäsittelytekniikoihin ja venytyksiin sekä nivelten mobilisointeihin.

Meillä hieronta toteutetaan välttäen kipua ja hoitotapahtuma sovitellaan asiakkaan toiveiden ja vaivan tarpeen mukaisesti. Hieronta sisältää haastattelun, vaivalähtöisen tutkimisen ja hieronnan suunnitelman mukaisesti sekä liikeohjeet. Lisäksi mahdollisuus satsata pidemmissä hieronnoissa liikeohjaukseen omalla kuntosalillamme. Hieronnan kesto 45 - 120 min riippuen valitsemastasi palvelusta.

Hierontaa meillä tekevät Anne ja Pasi

Markuksen fysioterapiapalvelut

Tarkempaa tietoa Markuksesta ja palveluista omilla sivuillaan fysiomake.fi


Fysioterapiassa parasta osaamista minulla on erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen osalta. Faskiamanipulaatiota hyödynnän työssäni paljon ja siitä onkin ollut apua aika ihmeellisiinkin vaivoihin. Valmennuksen puolella autan urheilijoita fyysisen suorituskyvyn kehittämisessä ja tätä osaamista hyödynnän myös kuntoilijoiden kanssa monipuolisten harjoitusohjelmien suunnittelussa asiakkaan omat tavoitteet huomioiden.

Jos sinulla siis on epämääräisiä tai jo tutuksi tulleita akuutteja tai toistuvia kiputiloja kehossasi, ole yhteydessä ja keksitään ratkaisu vaivojen selättämiseksi! Mikäli mietit, voinko osaamisellani auttaa juuri sinua, kysy rohkeasti ja tarvittaessa myös ohjaan sinut ammattilaiselle, joka osaa auttaa asiassa eteenpäin minua paremmin.

Vaikka sinulla ei tällä hetkellä mitään vaivoja olisikaan, mutta kaipaat potkua kohti aktiivisempaa elämää, voidaan yhdessä myös luoda sinulle harjoitusohjelma jolla ehkäistään tulevia vaivoja. Mikäli kuntoilet tai urheilet tavoitteellisemmin, jaksotettu valmennuspaketti on sinulle sopivampi vaihtoehto.


Tiinan vyöhyketerapiahoidot

Tarkempaa tietoa Tiinan palveluista löytyy lisää hänen omilta sivuiltaan www.aitotunnetaito.fi

Koko kehon vyöhyketerapia - moderni vyöhyketerapia ®

Vyöhyketerapiassa hoidetaan pääasiassa jalkaterän, kämmenten ja korvan alueen heijasteita, joiden käsittelyllä pystytään vaikuttamaan tasapainottavasti kehon eri osiin. Heijasteiden lisäksi, avataan vyöhykeratoja koko keholta, sen verran kuin siinä hetkessä on tarpeellista. Jokainen hoito on yksilöllinen ja hoidon alussa kartoitetaankin lyhyellä keskustelulla tämän hetken tilanne kehossa ja mielessä.
Vyöhyketerapeuttinen hoito avaa tehokkaasti kehon aineenvaihduntaa, tukoksia sekä helpottaa kiputiloja. Sen lisäksi rentouttaa ja lisää kokonaisvaltaista terveyttä.

Oma hoitohinnasto vauvoille, lapsille (1-7v.) ja odottaville ja juuri synnyttäneille äideille.

Tunnevyöhyketerapia ®

Lempeän koko kehon vyöhyketerapiahoidon lisäksi tunnevyöhyketerapiassa käytetään enemmän aikaa mielen ja kehon haasteiden syy-seuraussuhteita etsien. Hoidon alussa käytetään keskusteluun ja oman elämänkaaren läpikäymiseen n. 15-45min aikaa, tilanteesta riippuen. Terapeutti kysyy kysymyksiä, joihin halutessasi saat vastata. Hoito etenee sinun ehdoilla ja siten kuin kehosi ja mielesi kykenee/jaksaa prosessoida siinä hetkessä. Usein asiat loksahtelevat vasta myöhemmin paikoilleen hoidon jälkeen, esim. unien kautta tai oman oivalluksen saattelemana.

Tunnevyöhyketerapiahoidon lopulle mahdollista varata myös tunnemaalaushetki.

Tunnetaideterapia ® (Tunnemaalaus)

Tunnetaideterapiassa voi spontaanisti ja luovasti ilmaista itseään kirkkaiden värien, hiilen ja saven avulla. Tarkoituksena on purkaa sen hetkinen haasteellinen tunnetila. Ihminen kertoo kuvallaan, ehkä tiedostamattaan, mitä ei saa sanoin kerrottua tai ei tunnista itsessään. Tunne, joka maalauksesta nousee joko tehdessä tai katsoessa sitä, liittyy aina johonkin ja kun sen tiedostaa, avartaa se ymmärrystä itsestämme. Kehossa oleva tunnemuisti ohjaa värien valintaa ja jokainen tietää itse omien väriensä merkityksen.

Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, ei edes esittävää kuvaa, vaan maalata, piirtää tai muotoilla sen hetken tunne. Työtä ei analysoida, eikä tulkita. Eihän tunnettakaan tulkita. Tunnemaalaus voi olla keino, jonka avulla tunnistamme tunteitamme ja niiden myötä oivallamme asioita ja merkityksiä itsestämme, elämästämme ja mahdollisesti löydämme keinot muuttaa suuntaa elämässämme ja antaa anteeksi menneelle.