Palvelut

Apua kipuun - Ilman kipua

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Mobilisoiva pehmytkudoskäsittely, jossa pyritään saattamaan kehon toimintaketjut tasapainoon, jolloin puolustukselle eli kivun tuntemukselle ei jäisi tarvetta. Hoitomuodossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön esimerkiksi vammoista tai kuormituksesta epätasapainoon joutuneet kalvolihasrakenteet sekä hermojärjestelmä kantapäistä päälakeen saakka. Tasapainottaminen toteutetaan mobilisoimalla pehmytkudoksia käyttäen apuna nivelien luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja sekä kudosnesteitä. Hoitomuodossa ei niksautella eikä revitä tai riuhdota vaan rauhallisin, pehmein mobilisoivin ottein pyritään saamaan haluttu hoitovaikutus aikaan.

Käsittely sisältää haastattelun, tasapainotekijöiden tutkimisen ja itse hoidon alkaen kantapäistä ja päättyen päälakeen. Kesto n. 90 - 120 minuuttia riippuen valitsemastasi palvelusta.

Kalevalaista jäsenkorjausta meillä tekevät Pasi ja Tuula sekä kalevalaisen jäsenkorjauksen kisälli Ilkka

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa pehmytkudoksia kuunnellen ilman kipua. 

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jossa nykyaikana käytetään hyvin monipuolisesti erilaisia tekniikoita sivelyhieronnasta erilaisiin kalvokäsittelytekniikoihin ja venytyksiin sekä nivelten mobilisointeihin.

Meillä hieronta toteutetaan välttäen kipua ja hoitotapahtuma sovitellaan asiakkaan toiveiden ja vaivan tarpeen mukaisesti. Hieronta sisältää haastattelun, vaivalähtöisen tutkimisen ja hieronnan suunnitelman mukaisesti sekä liikeohjeet. Lisäksi mahdollisuus satsata pidemmissä hieronnoissa liikeohjaukseen omalla kuntosalillamme. Hieronnan kesto 45 - 120 min riippuen valitsemastasi palvelusta.

Hierontaa meillä tekevät Anne, Pasi ja Liisa-Maija

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia, eli CST on hyvin hellävarainen ja tehokas hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille. CST.llä vaikutetaan kraniosakraalijärjestelmään, jonka tehtävänä on suojata aivoja, selkäydintä sekä avustaa selkäydinnestekiertoa. Hoito tasapainottaa sekä keskus- että autonomista hermostoa, vaikuttaa hormonaaliseen toimintaan, sydän- ja verenkiertojärjestelmään, lymfajärjestelmään ja sisäelimiin, luihin Ja pehmyt kudoksiin.

Hoidosta voi olla merkittävä apu esimerkiksi niska- ja selkäkipuihin, pääsärkyyn ja migreeniin, vatsavaivoihin ja kuukautiskipuihin, oppimis- ja keskittymishäiriöihin, uniongelmiin, fyysisiin- ja psyykkisiin traumoihin, ylikuormitustilanteisiin sekä kroonisiin kiputiloihin.

Hoito tehdään vaatteet päällä. Valitsethan yllesi rennot vaatteet. Parhain asu hoitoon on trikoot ja pitkähihainen, ohut paita.

Kraniosakraaaliterapiaa meillä tekee Taru 

Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus on todella rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka poistaa kehosta tehokkaasti kroonista stressiä ja energiatukoksia. Hoidosta on merkittävä apu kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kehon kiputiloissa, asentovirheissä, psyykkisissä ja tunnetason ongelmissa, autoimmuunihäiriöissä, immuunijärjestelmän heikkouksissa ja elimellisissä häiriöissä. Hoidolla voidaan vapauttaa tehokkaasti myös syvien lihasten kroonisia jännitystiloja. Hoito tehdään vaatteet päällä. Valitsethan yllesi rennot ja mukavat vaatteet.  

Energiahoitoa meillä tekee Taru

Markuksen fysioterapiapalvelut

Tarkempaa tietoa Markuksesta ja palveluista omilla sivuillaan fysiomake.fi


Fysioterapiassa parasta osaamista minulla on erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen osalta. Faskiamanipulaatiota hyödynnän työssäni paljon ja siitä onkin ollut apua aika ihmeellisiinkin vaivoihin. Valmennuksen puolella autan urheilijoita fyysisen suorituskyvyn kehittämisessä ja tätä osaamista hyödynnän myös kuntoilijoiden kanssa monipuolisten harjoitusohjelmien suunnittelussa asiakkaan omat tavoitteet huomioiden.

Jos sinulla siis on epämääräisiä tai jo tutuksi tulleita akuutteja tai toistuvia kiputiloja kehossasi, ole yhteydessä ja keksitään ratkaisu vaivojen selättämiseksi! Mikäli mietit, voinko osaamisellani auttaa juuri sinua, kysy rohkeasti ja tarvittaessa myös ohjaan sinut ammattilaiselle, joka osaa auttaa asiassa eteenpäin minua paremmin.

Vaikka sinulla ei tällä hetkellä mitään vaivoja olisikaan, mutta kaipaat potkua kohti aktiivisempaa elämää, voidaan yhdessä myös luoda sinulle harjoitusohjelma jolla ehkäistään tulevia vaivoja. Mikäli kuntoilet tai urheilet tavoitteellisemmin, jaksotettu valmennuspaketti on sinulle sopivampi vaihtoehto.