TE3 Mobility training stick, TE3 liikkuvuusanalyysit ja trainerkoulutus

Mikä on TE3 Mobility training stick eli älykeppi?

TE3 Mobility training stick on suomalainen innovaatio ja modernisaatio perinteisestä jumppakepistä. Älykeppiä voidaan käyttää kehon liikkuvuuksien mittaamiseen jopa 1 asteen tarkkuudella. Haluaisitko tietää tarkasti esimerkiksi selkärangan kiertoliikkeet ja kallistukset puolelta toiselle tai minkälaisella tasapainolla kykenet tekemään perusliikkeen kuten askelkyykyn. Testien analyysin perusteella voidaan antaa tehokkaita ohjeita epätasapainon korjaamiseksi ja liikkuvuuden parantamiseksi älykepin avustuksella juuri niille alueille, jotka korjaamista vaativat. 

TE3 Liikkuvuusanalyysi

TE3 kehon liikkuvuusanalyysi on 13 eri liikkeeseen perustuva kehon liikkuvuustesti. Testin numeraaliseen mittaustulokseen perustuva analyysi antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon tilasta ja potentiaalista.

Useat kansainväliset tutkimukset todistavat, että nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute, puolierot ja liikehäiriöt kasvattavat mm. riskiä loukkaantumisille ja kiputiloille sekä laskevat kehon suorituskykyä. TE3 liikkuvuusanalyysin kehitystyössä on mukana mm. Marko Yrjövuori, sekä huippu-urheilun ja kuntoutuksen ammattilaisia Euroopasta ja USA:sta.

Analyysi on kehitetty niille, jotka haluavat,

1. Välttää jännitys- ja kiputiloja

2. Ennaltaehkäistä loukkaantumisriskiä

3. Parantaa suorityskykyä

Ammattilaisen suorittamassa liikkuvuustestissä käytettävä TE3-älykeppi mittaa liikelaajuuden asteen tarkkuudella. Lopuksi analyysi kartoittaa puolierot ja vertaa liikelaajuutta tavoitearvoihin. Olitpa sitten huippu-urheilija, aktiiviliikkuja tai raskaan arjen puurtaja, antaa testi sinulle erittäin kattavan analyysin kehosi tilasta. Analyysi kestää n. 30 min palautteineen ja saat sen myös kirjallisesti mukaasi.

Analyysin hinta 49€ / hlö


 TE3 trainerkoulutus

Haluatko kouluttautua TE3 traineriksi Pohjois-Suomessa?

TE3 trainerkoulutus on käytäntöpainotteinen 1-päiväinen koulutus ja se on suunniteltu liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet:

- Suorittaa ja analysoida liikkuvuustestejä sertifioidusti.
- Tehdä testeillä uutta liiketoimintaa.

Koulutukseen osallistunut sertifioidaan ja hän saa oikeuden TE3 tuotemerkin käyttöön myynnissä ja markkinoinnissa 12kk ajaksi. Koulutus- ja markkinointimateriaalit sähköisessä muodossa  sisältyvät koulutuksen hintaan.

Koulutuksen hinta 199€ / alv0% / hlö.

Kysy lisää Pasi Sarajärveltä 041 3195847 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kehonkorjaus.com